click this to be awesome person

Friday, 30 December 2016

TIAMO Crossbody Bag


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kelas update entry terus dengan story handbag baru kan? Maaf lah kepada reader yang sampai personal message tanya kenapa blog tak dapat view seminggu dua ni. Sebabnya Iza bercuti di kampung dan segala media sosial memang Iza deactivate termasuk facebook. Customer text tanya pakej candy buffet pun Iza tak reply sebab memang mood bercuti. Seminggu di kampung mertua, selain kenduri cousin sambil-sambil tu tenang-tenangkan fikiran dan family time. Okey bab tu nanti Iza update kemudian ya. Ni nak update pasal handbag TIAMO yang memang tengah sale sakan hanya valid dengan pembelian atas talian sahaja ye. Sesiapa berminat boleh ke link di bawah.


Sepatutnya sampai awal lah sebab last experience beli hari Isnin order, hari Rabu dah dapat. Tapi this time mungkin sebab sale besar-besaran jadi lambat sikit lah nak sampai. Baru nak melaram handbag baru kat kenduri tapi tak dapat. Hahaha. Tu lah niat dah tak betul terus tak termakbul. Huhuhu. Astaghfirullahal'azim. Post kat IG saja bakar line geng-geng kat opis, rupanya diorang dah rasmikan my crossbody bag ni. Sakan masing-masing order terus lepas tengok depan mata terpegun kan? Harga mampu milik apa lah sangat setakat RM60-RM70. Then tahan lasak juga material nya pun. Iza prefer handbag yang boleh sling / crossbody ni sebab jenis kalau outing ngan anak kadang kena berlari mengejar anak terus je silang senang selesa aje.


Sengaja pilih warna merah tuh! Memang mengancam bak hang! Terus feeling mak datin. Hahaha. Okey, cerita banyak tak guna so kalau berkenan terus lah membeli tapi kebanyakan design yang super duper cantik dah sold-out. Harap maklum. Anyway, selamat bercuti dan selamat tahun baru 2017. Hajat hati nak sambung cuti sampai tahun baru tapi ada kerja-kerja yang perlu diselesaikan hari ni maka gigih lah pergi kerja dengan hati yang tak berapa semangat. Huhu. Tapi as long as its Friday gembira je. Jom sambil-sambil buat kerja dengarkan telinga dengan bacaan surah Al-Kahfi.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails