click this to be awesome person

Tuesday, 25 October 2016

[CUSTOM MADE ORDER] STICKER POKEMON GO & BOBOIBOY

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah terlalu banyak gambar-gambar dalam telefon jadi perlu segera dipindahkan ke dalam blog terutama gambar-gambar berkaitan #NurizzahMajifBiz.


TEMPAHAN STICKER TEMA POKEMON GO

TQ to my lovely customer Dr. Nysa sebab sudi order sticker untuk goodies bag Khayr Ammar. Salah seorang pelanggan candy buffet juga. Puas hati katanya dengan design sticker ni. Syukur alhamdulillah. 








TEMPAHAN STICKER BOBOIBOY


TQ to Kak Hanis untuk order sticker boboiboy ni sempena birthday Ziyad Tafhim. One of my colleague's masa kat pejabat keselamatan dulu. Walau pun last minute order Iza still tak nak menghampakan permintaan kawan dan juga pelanggan. I'll try my best to fulfill my customer needs. InsyaAllah.




For more info regarding Nurizzah Majif Biz purposes kindly you can 
WHATSAPP as contact number below (NO CALL ALLOWED)


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails