click this to be awesome person

Wednesday, 26 October 2016

Candy Buffet For Rania Nigina Rose 1st Birthday Celebration | 8/10/2016 @ Desa Vista, Bandar Baru Salak Tinggi, Selangor


EVENT

RANIA NIGINA ROSE 1ST BIRTHDAY CELEBRATION

DATE

8/10/2016 - SATURDAY 

VENUE

DESA VISTA, BANDAR BARU SALAK TINGGI, SELANGOR

PACKAGE

PACKAGE A (50 PAX) - RM350.00**
(BASED ON T&C)

THEME

DORA THE EXPLORER
(PURPLE, YELLOW & GREEN)




Iza rasa warna tema untuk event baby Rania ni more to colorful sebab penuh dengan warna-warni yang ceria dan menaikkan mood untuk majlis hari lahir. Iza pun teruja sekali.


Kan ceria tu. Rasa macam kanak-kanak ribena sangat! Membangkitkan rasa keseronokan terutama pada kanak-kanak yang datang.








Banner yang digantung di khemah. Banner ni pelanggan tempah sendiri ye. If nak Iza design untuk banner pun boleh, tapi printing Iza tak buat lah. Kena hantar ke kedai printing. 


Muhammad Darwisy dengan birthday girl. Siap cakap "Ibu, comel lah baby ni. Iye pipi pau". Baby Rania lagi besar dan semangat dari awak Muhammad Darwisy. Yela ikut baka dan gen keturunan lah kan. Janji sihat walafiat. 



Owh, suka Iza nak ingat kan yang Chocolate Fountain Machine (CFM) ni lebih sesuai diletakkan di kawasan yang agak tertutup. Yang kurang terdedah dengan angin sebab nanti coklat yang ada boleh merecik ke merata tempat. Rugi lah kan. So kalau nak buat kat outdoor tu kena banyak on-off button lah.


Pelanggan ni siap order helium balloon macam-macam jenis lagi. Sangat lah meriah. Tips untuk buat birthday party anak kalau kat luar nak ada belon gas ni semua kena berfikir banyak kali sebab faktor cuaca dan angin. If boleh handle tak ada masalah. Ikut masing-masing punya citrasa.




Birthday cake of the day. Cantik sangat kan? Ni pun pelanggan tempah sendiri, so jangan tanya Iza the details of cake ye. 


Kasi close up sikit! Memang penuh warna-warni kek baby Rania hari tu.


Pelanggan tersayang. Puan Liza bersama suami dan baby Rania. Baik je Rania hari tu. Behave sangat. Nak bergambar je kena pandai panggil dan agah dia supaya pandang kamera.



One happy family. TQ so much pada Puan Liza sudi ambil pakej candy buffet dengan Iza. Moga kita bersua lagi di lain masa hendaknya. Ahli keluarga yang sangat peramah dan mudah bergaul buat Iza dan suami tak segan nak handle this event. Syukur alhamdulillah. 

For more info regarding Nurizzah Majif Biz, kindly contact us like details below:


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails