click this to be awesome person

Thursday, 27 October 2016

Candy Buffet For Khayr Ammar 4th Birthday Celebration | 22/10/2016 @ Sungai Kantan, Kajang, Selangor

EVENT

KHAYR AMMAR 4TH BIRTHDAY CELEBRATION

DATE

22/10/2016 - SATURDAY 

VENUE

SUNGAI KANTAN, KAJANG, SELANGOR

PACKAGE

PACKAGE A (100 PAX) - RM450.00**
(BASED ON T&C)

CAKE

RM250.00**

THEME

POKEMON GO
(BLUE, YELLOW & BLACK)


Pelanggan kali ni buat di kedai milik ahli keluarganya. Pembukaan Pusat Pengajian El Khozandarah tak silap. So my customer ni seorang Doktor. Tahu pun sebab follow IG dia balik. Hehe. She's so humble. Orang nya pun manis genit-genit gitu.




Alahai MDA sibuk photo-bomb kat situ pulak. Dia saje nak mengacau. Buat-buat tengok kek lah apa lah.




Ni la Dr. Nysa and her lovely son's. Khayr Ammar siap pakai kostum pikachu lagi. Elok je dia behave. Alahai. So Sweet.




Eh, menyorok pulak dia belakang kek tu. Cair sikit dah kek sampai plat Happy Birthday tu senget. Hehehe.






Such a lovely photo. Suka tengok.




Tengok birthday boy maintain cute je dikeliling cousins dan kawan-kawan.




Memang meriah majlis pada hari tersebut. Moga murah rezeki buat Dr. Nysa dan keluarga sebab banyak menjamu tetamu yang datang dengan pelbagai makanan yang sedap-sedap tak henti-henti. Syukur alhamdulillah. Ahli keluarga pun ramah tamah semuanya. Bahagia Iza. TQ Dr. Nysa and family. Till we meet again. InsyaAllah.

For more info regarding candy buffet or #NurizzahMajifBiz kindly contact us like details below.


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails