click this to be awesome person

Wednesday, 12 October 2016

Candy Buffet For Afiq Hakimi 3rd Birthday Celebration | 1/10/2016 @ Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor

EVENT

AFIQ HAKIMI 3RD BIRTHDAY CELEBRATION

DATE

1/10/2016 - SATURDAY 

VENUE

PUNCAK JALIL, SERI KEMBANGAN, SELANGOR

PACKAGE

PACKAGE A (50 PAX) - RM350.00**
(BASED ON T&C)

THEME

ULTRAMAN 
(BLUE; RED & WHITE)





Apam polkacute ni tidak termasuk di dalam pakej ye. Let say korang nak Iza sediakan tray/tier macam dalam gambar inform awal so that Iza akan bawak sekali dan letak atas meja candy siap-siap. 









Birthday boy yang sangat lah pemalu. Mula-mula malu biasa, lama-lama bila tengok tetamu dah ramai nak nyanyi kan lagu birthdya untuk dia terus muka macam nak menangis. Alahai. So sweet.



Nampak tak muka birthday boy dah mula lain macam? Hehehehe. Kek birthday ikut tema Ultraman, tapi customer tempah sendiri ye. Bukan dalam pakej ni, just meja dan stand untuk birthday kek je Iza provide untuk kemudahan pelanggan semua.



Thank you to my lovely customer Puan Zeti (tudung biru) dan keluarga kerana sudi memilih NMB untuk serve candy buffet sempena majlis hari lahir anak beliau. Ramah tamah satu keluarga dah macam kenal lama. Alhamdulillah moga silaturahim antara kita berpanjangan. Majoriti pelanggan NMB akan terus jadi rakan Iza dalam FB. Syukur mereka juga rajin promote servis NMB pada rakan-rakan lain. Terima kasih banyak-banyak. Moga Allah sahaja yang membayar budi baik kalian.


Seperti biasa jika da pertanyaan lanjut berkenaan pakej candy buffet atau lain-lain perkhidmatan dari NMB boleh terus whatsapp nombor seperti di bawah. Panggilan telefon memang tidak dapat dilayan. Harap maklum.


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails