Friday, 17 June 2016

Mango Clothing - The Best Office Wear Brand

Mango Clothing bukanlah sebuah jenama yang asing dikalangan penggemar fesyen di Malaysia. Jenama yang berasal dari Barcelona ini telah bertapak di Malaysia dan di negara-negara Asia yang lain sejak beberapa tahun yang dahulu dan sehingga kini merupakan diantara jenama favourite ramai wanita dan juga lelaki. Menawarkan anekan pilihan koleksi pakaian wanita seperti jeans, t-shirt, dress, tops, cardigans, leggings, Mango juga menawarkan aneka koleksi beg wanita dan kasut serta aksesori. Bagi lelaki pula, Mango turut membawakan MANGO Man Collection yang terdiri daripada koleksi pakaian kasual dan formal lelaki.  Apa yang menarik minat ramai pembeli adalah kerana konsep pakaian Mango adalah ‘clean’ dan ‘minimal’ terutama sekali koleksi office wear Mango seperti berikut;


Temui koleksi work pants dan kemeja kerja untuk wanita yang cukup selesa dipakai keluaran jenama Mango Malaysia. Bukan itu sahaja, anda juga boleh memiliki koleksi blazer wanita dengan harga yang amat berpatutan. 


Bukan itu sahaja, Mango turut membawakan koleksi skirts dan blouse wanita yang sesuai untuk digayakan ke pejabat. Kesemua koleksi pakaian ini boleh anda temui dalam rekaan yang cukup ringkas dan minimal. 


Begitu juga dengan koleksi work dress Mango yang selesa dipakai dan pastinya menjadikan si pemakai kelihatan lebih classy dan elegan. 


So, tunggu apa lagi? Mana yang bersesuaian dengan citarasa korang jom cepat-cepat grab. Bagi yang berkerja di pejabat memang banyak habiskan masa dari jam 8.00 pg hingga 5.00 petang, jadi mesti nak rasa selesa dengan pakaian yang dipakai seharian kan? Bagi yang muslim jangan risau, ada je range product Mango Clothing ni yang menepati syariah Islam. Just pergi butik Mango, pilih mana yang berkenan di hati dan beli. Happy shopping everyone!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails