click this to be awesome person

Tuesday, 5 January 2016

[Preparation] Candy Buffet For Raisya Khayla 1st Birthday Celebration

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Update pasal event lagi. Jangan cemuih na. Alhamdulillah syukur permulaan yang baik untuk tahun 2016. 1/1/16 kami ada event. Jadi macam biasa Iza akan prepare sehabis baik sebelum event. Tak nak lah nanti asal siap je kan? Kita ni nak bagi pelanggan puas hati dan rasa happy tengok hasil kerja kita yang mana telah diamanahkan dari mereka. Senang je, korang tempatkan diri korang sebagai pelanggan mesti korang akan faham. Tapi kalau pelanggan cerewet sangat pun pening ye dak. Tet! Hehehe. Syukur setakat ni pelanggan tak ada yang cerewet sangat. Makna kata Iza mampu layan lagi la. Hehe



Tema kali ni Barbie dah tentu kena warna merah jambu. Rasa macam aman sangat tengok warna merah jambu semuanya. Nasib la anak Iza boy. Signage for A4 frame simple tapi masih menarik. Pelanggan Iza, Atul pun suka katanya cantik dah tuh. 


Ni untuk flag banner jugak tapi bukan gantung pada back drop, gantung di meja candy buffet. Nanti gambar sebenar masa event Iza update di sini ye.


Flag banner. HAPPY 1ST BIRTHDAY RAISYA KHAYLA.


Tagging item. 

Untuk sebarang maklumat lanjut meh lah Whatsapp Iza ye. Call memang Iza tak dapat nak layan. Mohon ampun dan maaf awal-awal ye.

WHATSAPP
NURIZZAH MAJIF BIZ
012 2426490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails