click this to be awesome person

Tuesday, 5 January 2016

Candy Buffet Raisya Khayla | 1/1/2016 @ KFC Aeon Au2, Setiawangsa Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Syukur alhamdulillah event pertama di hari pertama tahun 2016. Event berlangsung pada 1/1/2016 bersamaan hari Jumaat selepas solat Jumaat. 



Sampai je terus set up. Sebab 3.30 ptg Iza sampai tengok boleh tahan ramai dah tetamu yang datang di ruangan yang dikhas kan dalam Restoran KFC. Cepat-cepat buat keje sebab event difahamkan mula jam 4.00 petang.


Semuanya merah jambu. Sejuk dan lembut mata memandang.


Apam polkadot, item tambahan bukan seperti di dalam pakej. Insya'Allah Iza akan buat pakej baru untuk tahun ni. Nantikan ye.


Kalau amek pakej birthday party di KFC ni ada diorang provide game, face painting, mascot dan goodies tak silap. Boleh ke web KFC sendiri ye.



Birthday girl and family. TQ Atul sudi ambil pakej candy buffet dengan Iza. TQ sebab jamu ayam segala macam makanan KFC untuk Iza dan suami. 


Well set up. Sungguh menggoda mata tengok semua merah jambu kan?


Abang ngan adik kita ni mula-mula malu bila Iza nak snap gambar, tapi bila pujuk terus posing. Hehehe. Kelakar tengok gelagat diorang ni.


Raisya Khayla - Birthday Girl



Signage A4 Frame. Its FREE, include for each package.








Selepas selesai game oleh organizer KFC, mascot pun keluar hiburkan tetamu yang ada. Paling suka budak2 lah kan? Hehe. Nasib Iza tak bawa Muhammad Darwisy kalau tak memang sukar dikawal. Eh, bukan tak nak bawa tapi law family bawa g jalan n ziarah saudara di IJN. Selesai habi semua jumpa Atul ucap terima kasih dan kami pun pulang. Penat tapi seronok, pengalaman baru di awal tahun 2016. Syukur.


Untuk sebarang maklumat lanjut atau tempahan boleh Whatsapp Iza ye. Call tidak dapat dilayan. Maaf sangat.

WHATSAPP 
NURIZZAH MAJIF BIZ
012 2426490

*Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails