click this to be awesome person

Monday, 28 December 2015

Photo Booth Unit Integiri MOF "Sehari Bersama MOF" | 15/121/2015 @ Presint 2, Putrajaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Event yang Iza was-was nak terima pada mulanya sebab bimbang dengan perkataan "korporat". Rupanya Puan Nisa (pelanggan) Iza kata takpe diorang nak yang simple dan fancy gitu. Lega sikit. Lagi pun tak renyah macam kenduri kawen. Gambar sebenar di lokasi kejadian tak dapat lagi so Iza attach gambar yang Iza dah set up malam sebelum event. Macam biasa set up semua dan tunjuk pada pelanggan at least mereka tahu progress kita setakat mana ye tak?


Nisa kata nak tema warna hijau. Tak nak mix warna lain. 





Kebetulan jiran Iza ada kerja MOF dan hari tu masa tengah online FB ternampak gambar dia bergambar berlatar belakang kan photo booth yang Iza dan my yayang set up. Terus "curi" gambar dia. Hehehe. 

Macam biasa untuk maklumat lanjut boleh Whatsapp


NURIZZAH MAJIF BIZ
012 2426490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^




2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails