click this to be awesome person

Monday, 28 December 2015

Candy Buffet + Chocolate Fountain Luqman Faris | 12/12/2015 @ Balakong, Seri Kembangan, Selangor

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Update event 12/12/2015 hari tu berlangsung di kediaman Encik Fuzaime dan keluarga sekitar Balakong, Seri Kembangan, Selangor. Tema adalah Robocar Poli. Selain ambil full package birthday termasuk kek pelanggan juga tempah paper bag bertema dengan NMB. Jom layan gambar sekitar majlis.



Mix fruits, Apam Polkadot dan Cream Puff adalah order tambahan dari pelanggan sendiri. Nak tahu details boleh whatsapp Iza terus tanya sebab pakej sedia ada tiada apam polkadot dan mix fruits.



Chocolate moist cake 2.5 kg mengikut tema adalah termasuk di dalam pakej penuh hari jadi. Amat memudahkan pelanggan tak perlu nak fikir tempah kek kat mana dan secara tak langsung boleh jimat di situ sebab Iza tempah kek ni pun dari baker yang tak kurang hebatnya juga. Harga setanding dengan hasilnya. Nilai sendiri ye.


One happy family. Encik Fuzaime, isteri dan anak-anaknya. Birthday boy tu yang senyum manis bukan main tuh. Hehehe.


Majlis berlansung sekitar jam 2.00 ptg dan berakhir sekitar 6.30 ptg. Untuk setiap pakej candy buffet memang Iza dan suami akan bantu serve selama 4 jam. Selesai 4 jam kami akan wrap up semua dan sekiranya ada baki makanan atas meja kami akan bagi pada tuan rumah. Sekian. Untuk sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Iza melalui Whatsapp. Call memang Iza tak dapat nak layan, maaf sangat. So Iza prefer WHATSAPP




NURIZZAH MAJIF BIZ
012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails