click this to be awesome person

Monday, 30 November 2015

[PROMO] MISSHA MAGIC CUSHION SPF50 ONLY RM110.00

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hah kali ni nak promosi barang kosmetik iaitu bedak muka untuk cik adik cik ahkak sekalian di luar sana. Yang mana suka pakai foundation tebal-tebal, make up tebal-tebal nak tutup celah dan noda di wajah tu jom beli ngan Iza jom. Iza dah pakai bedak ni dah nak habis dah. Mujur ada 2 refill dalam setiap kotak. Jadi tak payah nak kelam kabut risau stok habis nanti. Yang bagusnya bedak ni siap ada moisturizer siap dengan SPF50 tau. Selalu bedak yang kita jumpa SPF25 kan? Nak apply ke wajah pun mudah tak macam sesetengah bedak muka yang kadang buat muka kita berbelak dek bedak tak rata. Kalau korang jenis yang malas nak make up pun sesuai sangat guna sebabnya lepas cuci muka ke lepas ambil wudhuk ke apply je kat muka dah nampak macam pakai foundation tau. Lembut dan halus je tekstur pada kulit muka. Setakat ni stok di tangan Iza ada 6 kotak sahaja yang lain semua habis diborong sebab rupanya bedak ni famous dalam dunia online dan kalau yang rajin shopping online barang korea memang akan tahu lah. Kat luar orang jual lose tau, refill diorang jual asing dengan harga lain. Jadi grab cepat PROMO ni sebelum terlambat.

RM110.00 SAHAJA
TERMASUK POSTAGE

FREE 2 PCS REFILL 

Jom order cepat-cepat.
Whatsapp Iza segera

012 242 6490









**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails