click this to be awesome person

Tuesday, 6 October 2015

Candy Buffet + Chocolate Fountain For Soleha & Solihin Birthday Celebration | 26/9/2015 @ Bubbles & Beans Ayer @ 8 Presint 8, Putrajaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Event terbaru kami adalah pada minggu hari raya haji yang lalu. Majlis sambutan hari lahir untuk dua beradik si kakak (Soleha) dan si adik (Solihin).

[Event 16]
Majlis Sambutan Hari Lahir 
Soleha 7 Tahun & Solihin 2 Tahun
26 September 2015 | Sabtu
Bubbles & Beans Ayer @ 8 Presint 8, Putrajaya
Candy Buffet Pakej A RM350
(with Chocolate Fountain)
Free Signage With A4 Frame (Design/Printed)
Frozen Theme (Blue + White + Purple)


As usual before the event, I will make preview set up first. Snap a few of photo and send to customer.




Tema frozen kali pertama kami terima. Lepas ni tema barney & friends pula. Insya'Allah mudah-mudahan Allah permudahkan.


Chocolate fountain machine with 1kg chocolate (dark chocolate or milk chocolate). Selain itu Iza juga ada buat sewaan mesin ini dengan harga RM100 untuk sewa 3 hari. Kalau tak nak sewa, nak beli pun Iza ada jual ye.


Free design for customer event. Free frame which include in this package.





Bithday girl. Happy birthday Soleha. Moga jadi anak yang solehah dan membantu ibu bapa hendaknya.


Birthday boy. Solihin mood agak kurang elok sikit masa sesi memotong kek. Hehehe. So sweet aje dah macam anak Iza. Btw, my customer which is Hajar and family sangat lah peramah. Mak nya pun peramah. Like usual as a family members dah. Very enjoy their event. So colorful and peaceful walau pun jerebu melanda.



Opps, Muhammad Darwisy caught in this photo. Try to have something over there.


Bagus juga buat di Bubbles & Beans Cafe ni sebab nya kalau buat kat rumah dah tentu rumah bersepah, kena pasang khemah dan meja kerusi semua. Kat situ dah berapa belanja kan? Kalau sewa kat sini dengan satu harga korang dah tak perlu risau pasal ruang. Budak-budak nak main pun senang siap dapat complimentary free 10 liters liquid for bubbles and free ride for bicycle and so on. For more info korang boleh call cafe ni ye. Just find them through facebook pun okey ada semua contact di situ.

Jika berminat dengan sebarang pakej yang Iza tawarkan atau nak bertanya dengan lebih lanjut WHATSAPP sahaja nombor kat bawah ni ye. Call amat tidak digalakkan sebab Iza buat bisnes ni part time aje. Harap faham.

Nurizzah Majif
+6012 242 6490

Fendi Mohamad
+6012 683 8660


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails