click this to be awesome person

Tuesday, 15 September 2015

[DIY] Storage Box Alatan Mainan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pantang dapat kotak besar mesti nak wrap. Asal kan kotak tu jenis keras. Wrap dengan wall paper kaison aje. Walhal ada je storage box untuk each category mainan anak tapi bila dah malas nak mengemas kita lambak je semua mainan dalam box besar ni. Nanti-nanti lah ibu sort ikut jenis dan kategori.


Sebelum - Hodoh tak berbaju.


Selepas - dah dipakaikan baju. Ni nak cepat hasil kerja kurang teliti.


Ibu campak je apa sahaja mainan yang ibu jumpa masuk dalam box ni. Dari bersepah serabut kepala memandang kan? Tapi dak kenit lagi pandai, dia keluarkan semua mainan dia masuk dalam tu buat macam rumah dia. Nampaknya ibu ngan abah kena belikan khemah Ikea tu lah. Kat kedai Mr. DIY ada nampak tapi design banyak untuk girl pulak. Sekian. 

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails