click this to be awesome person

Wednesday, 30 September 2015

[CUSTOM MADE GOODIES BAG] Goodies Bag for Alya Insyirah 5th Birthday

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah NurizzahMajifBiz melangkah setapak lagi
dengan produk dan servis baru iaitu menyediakan
juga menerima tempahan Custom Made Goodies Bag.
Asalnya dah beberapa kali mendapat permintaan dari beberapa
orang rakan dan pelanggan tetapi pada kali ini Allah
pinjamkan kekuatan tenaga juga kelapangan masa untuk buat semua ini.
Insya'Allah lepas ni Iza akan buat sehabis baik untuk setiap pelanggan.
Untuk pengetahuan semua item untuk goodies bag ni Iza DIY sendiri.
Macam paper bag dan sticker each item.
Pensel, buku dan pemadam tu beli lah dari supplier.


Thanks a lot to my lady boss aka pelanggan Iza atas kepercayaan
dan kesudian tempah dengan Iza.
Moga berpuas hati hendaknya.


2B pencil with theme character sticker



Eraser with theme character sticker.


Note pad with theme character sticker.


PRICE & DETAILS :

RM4.00 per goodies
Item include custom made paper bag, 2B pencil, note pad, eraser, clip and sticker.
Minimum order 50 pax/unit.
Order 2 weeks before your event.
Not include delivery / postage.





Alhamdulillah 51 unit custom made goodies dengan tema Frozen
siap dihasilkan. Tak sabar nak tunggu reaksi birthday girl dan
kawan-kawan birthday girl. Oh kalau tak nak set stationery macam ni 
boleh juga request letak air kotak ke, kek cawan ke, gula-gula ke
atau jajan (makanan ringan) yang lain. Nak paper bag shj sekali
sticker dan clip pun Iza ada jual.


For more info kindly please Whatsapp only

Nurizzah Majif
012 242 6490

Fendi Mohamad
012 683 8660

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. caiyokkkk..caiyookkk.cayalah izzah.maju selangkah lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, tq cc. ni pun mujur bos support biz anak buah. hehehe.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails