click this to be awesome person

Monday, 24 August 2015

Promosi Jimat Dugro 3 & Dugro 4 @ Tesco

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kepada ibu bapa di luar sana yang anak-anak
mereka consume susu dugro3 & dugro4 boleh lah
segera memborong susu tersebut sementara tengah 
promosi jimat RM21.89 satu pek.
Beli 2 pek dapat percuma container.



Yang Iza pergi ni Tesco IOI City Mall ye.
Tak pasti Tesco lain sama ke tidak.


Cepat borong sebab promosi sehingga 2/9/2015.
Lepas ni harga memang tak dapat macam ni.
Iza ni antara yang rajin survey harga di 
kebanyakan pasaraya. Maklum lah kalau ada yang
lebih murah Iza akan grab dulu.


Comel kan container percuma ni?
Ada 3 warna hijau, kuning dan merah.
Iza beli hari tu amek warna merah.
Ni ingat nanti nak pergi beli lagi.
Buat stok banyak-banyak pastu duit dah susut dok diam.
Hehehe.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails