click this to be awesome person

Wednesday, 19 August 2015

[HOMEMADE] Victoria Sandwich Cake for My Yayang Birthday Celebration

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sorry agak lama tak update blog sebab
kekangan masa dengan pelbagai urusan.
Alhamdulillah dengan izin Allah dapat Iza
buat sendiri kek hari lahir untuk suami tersayang.
Dari baking ke decorate.
Rasa puas walau pun kali pertama.
Syukur alhamdulillah, lepas ni boleh
buat birthday cake untuk anak tersayang pula.


Timbunan buah strawberi tu sungguh
menggiurkan. Teruja dan kagum sekejap bukan
sebab buat sendiri sebab ianya memukau mata 
yang memandang.


Lepas balik kerja terus baking dan decorate.
Buat butter cream pun sendiri.
Banyak google resepi.
Alhamdulillah menjadi.
Tak manis sgt pun butter cream tu.
Tapi frosting cake tu tak lah kemas mana.


Dedicated for my beloved husband.
May Allah bless you forever and here after.


Kite sambung entry ni dengan cerita 
sambutan secara kecil-kecilan yang dihadiri 
kaum keluarga terdekat next entry lah ye.
Nanti Iza share resepi A to Z ye.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

4 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails