click this to be awesome person

Thursday, 27 August 2015

Alhamdulillah, Rezeki Allah Ta'ala

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Syukur bila tengok history online transaction bank Iza
bulan ni meriah duit masuk dan keluar.
Kalau boleh tak nak keluar duit tu tapi banyak komitmen bulanan.
Bab anak je dah panjang berjela,
pengasuh, susu, pampers dan lain-lain.
Bagi mak, saving dan baru-baru ni juga kereta buat hal.
Melayang juga lah beberapa ratus. T_T (tak nak fikir dah).
Insya'Allah jika rezeki begini yang akan diterima setiap bulan
Iza nekad nak buat akaun current saving khas untuk duit biz.
Sebab tu Iza prefer customer bank in so nampak aliran duit masuk
dan kita lebih mudah nak manage order dan so on.
Yang warna hijau duit masuk yang merah duit keluar.
Nampak tak betapa kerapnya keluar duit bila setiap kali duit masuk?
Malu pulak, tutup muka. Keluar bukan bererti withdraw
form ATM je tapi kalau transfer atau online transaction pun dikira keluar.



Bulan lepas macam kurang sikit.
Bulan sebelum ni pun sama tak la semeriah bulan ini.
Syukur Allah bagi rezeki yang tidak disangka-sangka.
Dengan gaji lambatnya jadi dengan duit biz Iza dapat lah
cover mana yang patut. Then bila gaji hari tu.
Top up balik. Lepas ni kena more discipline tak bole
sewenangnya guna duit biz. Dah lama tinggal bab akaun.
Dulu rajin catat cash flow and out.
Then resit tampal every month.
Moga dipermudahkan lah semuanya.
Terima kasih kepada pelanggan yang sudi berurusan dengan Iza.
Terima kasih juga pada kenalan yang sudi perkenalkan
produk dan servis Iza kepada kawan-kawan korang.
Hanya Allah dapat membalasnya.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


2 comments:

  1. Alhamdulillah..sape berusaha, InsyaAllah akan berjaya..hehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails