click this to be awesome person

Wednesday, 29 July 2015

[YHIC] Tempahan Yummylicious Homemade Ice Cream Untuk Majlis Kesyukuran & Aqiqah Muhammad Umar Wafri & Muhammad Ali Umair | 1/8/2015 @ Taman Mawar, Cheras, KL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah terlalu lama Iza tak update tentang YHIC ni kan?
Bertahun juga rasanya. 
Iza stop seketika sebab dah mula sibuk dengan 
job event candy buffet juga sebagainya.
Ingat ke nak berehat sekejap je lupanya lama lah jugak.
Ni kembalik beraksi sebab ada permintaan dari
pelanggan. Sebelum ni Iza ada serve YHIC dan candy buffet
untuk pelanggan ni masa wedding dia.
Sekarang dia nak YHIC untuk majlis aqiqah anak dia.
Serba salah jugak nak terima sebab lama sangat berehat.
Nak mula liat. Tapi tak elok pula kalau menolak rezeki.
Terima juga akhirnya. Event aqiqah tu
pun pada hujung minggu ni sama hari dengan
job candy buffet di Nilai.
Bezanya waktu. Disebabkan jarak waktu
yang boleh tahan lama tu Iza beranikan diri ambil kedua-duanya.
Ni bukan soal tamak tapi soal rezeki.


YHIC perisa vanila oreo.
Pelanggan tempah 400 cups.
Semalam baru siap 150 cups.
Baki lagi 250 cups.
Kena gigihkan diri jugak lah.
My yayang pun tolong bantu sama. Syukur alhamdulillah.


Kami terpaksa guna sticker lama sebab masih 
berbaki banyak lagi. Tapi no telefon dah tukar lah ye.
Maaf sangat-sangat kalau ada yang call
nombor tu tak dapat.
Boleh hubungi Iza melalui 
aplikasi whatsapp jika ada sebarang pertanyaan
mengenai YHIC atau servis lain.


Nurizzah Majif Biz
012 242 6490 / 012 683 8660

atau klik link di bawah untuk maklumat lanjut




**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails