click this to be awesome person

Tuesday, 7 July 2015

[SKIN CARE] Product Review : Ephyra Skin Bar (Day 4)

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Last week share gambar muka yang tengah mencuba
produk Ephyra Skin Bar. Day 1 guna memang
muka nampak teruk lah agak scary nak tengok muka sendiri.
Then semalam hari ketiga guna mula menggelupas.
Terus cakap kat diri supaya bersabar sebab dalam
proses nak merawat kulit kena lah bertenang tak boleh emo sangat.


Ni gambar hari ni.
Masih ada nampak kesan-kesan penggunaan
Ephyra Skin Bar. 




Kesan merah parut jerawat
dah beransur baik.
Lebih kepada kulit menggelupas halus.
Dan yang penting tak pedih.
Tak sabar nak tunggu hasil yang sebenar.


Kalau dari jauh memang tak nampak sgt.
Ni tak edit.
Cuma kesan pengcahayaan je membantu.


Hajat hati nak bebas dari sebarang penggunaan
foundation raya nanti. Just nak guna pelembap dan bedak padat sahaja.
Baru lah beraya seharian tak rasa lemas kat muka.
Macam kena repeat order lagi dgn Kak Moon ni.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails