click this to be awesome person

Tuesday, 7 July 2015

[ONLINE SHOPPING] Product Review : Dress Printed Chiffon With Full Silk Inner Lining

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah hujung-hujung berpuasa ni mood masing-masing
banyak tak sabar nak raya kan?
Iza pun tak nafikan ada juga perasaan tu tapi
tidaklah terlalu rasa seronok.
Sejak arwah ayah meninggal raya disambut lebih
sederhana berbanding sebelumnya.
Dulu sakan la nak ada baju raya, tudung raya,
kasut raya, beg raya semua nak baru.
Macam budak-budak aje rasa. Ni dah meningkat umur
juga dah jadi ibu lebih bersederhana.
Tadi ada parcel kawan Iza sampai,
bila buka tengok baju dress labuh yang bagi Iza
cantik dan murah. Dan yang paling penting menutup aurat
juga material kain tidak jarang sebab lining penuh.




Terus Iza sarung kat opis tadi.
Nampak macam besar bila tak pakai.
Dah sarung rasa muat di badan just nice.
Benarlah ukur baju di badan sendiri.
Alahai sopan je rasa. Hahahaha.


Pandangan belakang.
Pun tak seksi sebab kita boleh laraskan
ikatan tali di pinggang.
Nak loose sket ke nak fit sket ke.
Boleh diguna masa preggy dan tidak preggy.
Hehehe. So dah jimat kan?
Tak yah beriya nak beli maternity dress.
Tengah dalam usaha membodek my yayang
belanja kan dress ni. Boleh lah pakai untuk raya
dan hari-hari tak raya.

Antara design yang ada.
Rambang mata macam ni jadinya.
Kalau ada yang berkenan korang boleh terjah 
FB link kat bawah ni. Klik je link ye.











Jatuh cinta tak lepas korang tengok model ni gayakan?
Jangan lah tengok model yang bertudung biru tu ye.
Tengok model asal le.
Hahahaha.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails