click this to be awesome person

Tuesday, 7 July 2015

[BUBBLE TALK] Tempahan Dari Pelanggan (Haida)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Rasa kalau yang dah sedia ada follow blog ni tahu
selain dari menawarkan pakej Photo Booth dan juga
Candy Buffet, Iza juga terima tempahan
untuk Bubble Talk sebagai props untuk
digunakan semasa posing di Photo Booth.
Perkataan korang boleh request.
Design memang apa yang ada je ye.
Tak larat nak buat design baru.


Alhamdulillah semalam sempat siapkan.
Sebab pelanggan nak guna masa hari raya nanti.
Ada majlis perkahwinan untuk adiknya.
Tu Iza kejar masa. Dah siap semalam
kat rumah terus je pack.
Pagi tadi postage. Last postage 10/7/15.
Lebih dari tarikh tu akan sampai lepas raya.


1 pcs (with stick) RM3.00 only.
Minimum order 10 pcs ye.
Not include postage.


Terima kasih kepada pelanggan kerana
mempercayai servis dari Iza.
Moga barang ni sampai dengan selamat
tanpa sebarang kecacatan hendaknya.
Amin. Nanti dah guna masa majlis snap lah gambar
dan tag Iza di FB page ye Haida.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails