click this to be awesome person

Friday, 12 June 2015

[SMALL BIZ] Alhamdulillah Syukur Rezeki Allah Ta'ala

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Semalam order untuk #sambalhitamraub 
dan #designhomelabel masuk.
Kedua-duanya dari pelanggan tetap Iza sebelum ini
cumanya beli produk / servis yang berlainan.


Jika sebelum ni #sambalhitamraub dihantar melalui COD
sahaja kali ni akan dihantar melalui pos ke Melaka.
Sebelum ni dah sampai ke Bintulu, Sarawak.
Terima kasih sangat kerana sudi order melalui Iza.
Moga kalian berpuas hati hendaknya ye.
Iza mohon halal jika ada yang terkurang mahu pun terlebih
sepanjang kita berurusan berjual beli  ye.


Yang ni customer tempah design ready made untuk
home label. Kali kedua order.
Syukur bila ada insan yang menghargai apa yang Iza
hasilkan untuk mereka. Untuk pengetahuan selepas ini
jika nak buat apa-apa design Iza akan minta bayaran penuh ye
bagi mengelakkan berlakunya kes yang tidak diingini.
Malas nak sebut kat sini, anggap sahaja tiada rezeki
dan moga-moga pelanggan tu tidak ulangi lagi kesilapan 
yang telah dilakukan. Wallahu'alam.

Jika korang ada sebarang pertanyaan lanjut
tentang apa-apa produk / servis boleh terus

Whatsapp Iza

Nurizzah Majif Biz
+6012 242 6490

(sebarang pertanyaan peribadi atau yang tidak berkaitan tidak akan dilayan)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails