click this to be awesome person

Tuesday, 30 June 2015

JUALAN RAYA MELETOP 2015 by NILE.com.my

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sekadar nak bagi tahu kepada yang mungkin belum tahu
atau pun yang sedang mencari barang untuk hari raya
seperti kasut ke baju ke beg ke dan sebagainya
boleh lah terjah ke 
Nile.com.my ni.
Sekarang ni diorang tengah buat 
JUALAN RAYA MELETOP 2015.

Memang boleh jadi juling mata tengok harga
yang memang murha berbanding biasa dan dari web lain.
Yelah kalau korang nak pergi survey cari
di mall atau bazar pun ambil masa.
Nak pakring lagi, dengan bersesak lagi
kan? Dah la puasa nanti kurang pula pahala puasa
sebab kurang sabar dengan keadaan sekeliling.

Iza ada beli dress kat sini sebab tahun ni
memang x plan nak hantar jahit baju raya.
Beli je siap lagi murah dan jimat rasanya.
Boleh lah korang semua tengok dalam web ni ye.
Atau klik je link ni

Pastikan korang baca dulu syarat
atau How it works? tu sebelum membeli.
Jangan nanti dah buat online payment
baru terkedek-kedek nak menyesal ke apa ke.
FREE DELIVERY hanya untuk purchase RM48 dan ke atas
hanya 17 Jun - 16 Julai 2015 sahaja.
Ada specific time juga untuk mendapatkan harga
gila-gila murah berbanding biasa.
Scroll lah ke bawah
atau terus ke web tersebut ye.
Iza tak sabar nak tunggu 2 Julai 2015 
ni sebab nak beli jubah yang memang murah.
Korang boleh bandingkan dengan harga biasa
di dalam web yang sama.
Ada barang yang harga murah RM20 ke RM30 
berbanding harga asal RM89.90.
Harus lah nak kan?











Apa tunggu lagi?
Save date korang dan siap sedia
di hadapan PC / tablet / hp masing-masing
untuk membeli secara online.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails