click this to be awesome person

Thursday, 14 May 2015

Traficc Page View Blog Darwisydarwisyah

Assalamualaiukum dan Salam Sejahtera

Dulu blog Iza sangat kurang-kurang dikenali oleh reader.
Kalau yang selalu baca pun rakan-rakan terdekat sahaja
sebab dulu masa mula-mula blogging cerita more to personal life.
Tahun 2008 lah mula blogging sebab nak buat ala-ala diari.
Tapi lama kelamaan dah bertukar isi penceritaan kepada
bisnes kecil-kecilan, aktiviti DIY, dekorasi,
susun atur dan banyak lagi. Mana yang baik kita kongsi kan bersama.
Moga ada yang beroleh manfaat dari blog ini hendaknya.


Setakat hari ni trafik blog Iza banyak yang view tentang #Kaison.
Hehehe. Diikuti rapat dengan #Label, kemudian 
#Susunatur di dalam rumah DSQ.
Tak lah pro mana dalam bab-bab kesemua tu tetapi
suka sebab rasa puas sangat bila dapat buat benda-benda macam tu.


Keseluruhan page views pun tidaklah semeriah mana.
Posts pun tidaklah sebagus mana. Ikut rasa hati sendiri je nak menaip.
Bukanlah tujuan menunjuk ini semua untuk
bangga diri atau megah diri sekadar
nak bagi tahu yang blogging ni amat lah seronok pada diri Iza
dan juga blogger-blogger lain.
Ni salah satu medan untuk kami bercerita atau dalam erti kata lain
membebel. Hehehehe. Bagus apa dapat bantu orang kan?
Kadang tidak semua info kita senang dan mudah dapat.
Tapi kalau google cari je perkataan atau ayat yang kita nak akan 
ada sahaja blog yang buat review atau entry berkenaan hal tersebut.
Secara tidak langsung membantu jugak kan?

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

4 comments:

  1. > Lea Ismail

    apa yang masyuk sis?
    nuffnang? tak pun. kena byk belajar lagi ngan cc ni, hehhee

    ReplyDelete
  2. wahh blog ni byk jd rujukan utk mngemas umah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. walhal xlah kemas sgt. hahaha. sekadar berkongsi sahaja.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails