click this to be awesome person

Monday, 25 May 2015

Selfie Ibu dan Anak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Antara banyak-banyak selfie dengan Muhammad Darwisy
rasanya ni yang paling "win".
Sebab apa? Sebab hidung sebiji sama copy paste hidung ibu.
Hidung ikan walau hakikatnya ikan tak de hidung.
Yang kelakar tu bila my yayang usik hidung 
dak kenit ni cakap hidung ikan, bukan main marah lagi.
Hahahahaha. Protes mungkin, sabar lah ye wahai anak.
Dulu ibu pun macam x boleh terima gelaran tu
tapi lama kelamaan dah sebati dah. Sabar ye. Hahaha


Ni gambar semalam sebelum balik Gombak
nak hantar dak kenit ni kat umah nenek.
Kami PJJ buat sementara waktu ni. Hehehe.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. hahaha sbb shoot dari bawah.. memang nampak idung sama la... tp mmg sama pun kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa. kan? saja ambil dari angle bawah supaya terserlah hidung ikan kami. hahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails