click this to be awesome person

Monday, 11 May 2015

Photo Booth Majlis Resepsi Iman & Anis | 10/5/2015 @ Dewan Kompleks Kejiranan Presint 9, Putrajaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Minggu lepas kami ada job event di sekitar Putrajaya sahaja.
Syukur sebab x lah rush sangat sebab dekat je 
dengan Salak Tinggi. Dewan majlis nya pun sekitar 
kawasan perumahan masa Iza dan my yayang menetap
di kuarters dulu.

Majlis Resepsi Iman & Anis
10/5/2015 bersamaan hari Ahad.
Tema Pink Belacan. Tapi Iza campur sedikit warna lain.
Photo Booth ni harga Promo RM200.00.
Sekarang dah tak dapat ye sebab promo 
dah habis maka jadi harga normal RM250.00.





Salah seorang ahli keluarga pengantin perempuan yang
meluangkan masa bergambar di Photo Booth by Nurizzah Majif Biz.
Terima kasih kepada Zaidatul pelanggan yang sudi menempah
dan memilih servis dari Iza. Moga berpuas hati hendaknya.
Kepada tuan rumah, mohon halalkan apa yang kami makan dan minum ye.
Rama-ramah keluarga pengantin menjemput makan. 
Syukur setakat ini dapat pelanggan yang baik-baik.

Untuk sebarang pertanyaan pakej
atau tempahan pakej boleh terus hubungi Iza
melalui aplikasi Whatsapp


Nurizzah Majif
+6012 242 6490

atau klik pautan berkaitan

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails