click this to be awesome person

Thursday, 14 May 2015

Mitsui Outlet Park @ KLIA, Sepang, Malaysia


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Wahhhh! Gembira rasa hati dah tak perlu ke Johor Premium Outlet (JPO)
sebab akan ada outlet baru berdekatan rumah Iza.
Maka haruslah menabung kalau-kalau nak shopping kan?
Pergi JPO pun baru sekali je tu pun selepas
short vacation di Lego Land tahun 2013 kot eh ke 2014 entah.





Ni adalah text yang Iza dapat dari group Whatsapp taman rumah Iza
sebab kebanyakan jiran-jiran kerja di KLIA so banyak info yang mereka dapat.


Selamat Bershopping!!

Mitsui Outlet Parks OPENS on 30 May 2015

Branded Outlet Shops ranging from:

Adidas
Asics
Beryl’s Chocolate
Bonia
Bratpack
Delsey
Dr Martens
Carlo Rino
Le Creuset
Samsonite
Timberland
Bally
Citizen
Converse
Ermenegildo Zegna
Epsirt
FLorsheim
Hackett London
Hush Puppies Apparel
New Balance
Nike
Porsche Design
Puma
Ripcurl
Sasa
Skeechers
Triumph
Toy World
United Colors of Benetton
Clarks
Boss Hug Boss
Aigner
Guess
Polo Ralph Lauren
BCBGMAXAZRIA
Hush Puppies Footwear
CE Watch
Levi’s
Miss Selfridge
Topman
The Flexx
and more

Shoppers can look forward to discounts between 30% and 70% off normal retail prices of branded and luxury items.
.
Mitsui Outlet Park KLIA SEPANG
Xyah g JPO..slmt bersopingg
Lokasi bersebelahan masjid Klia...(DutyFree)

Nanti kalau dah buka 30 May 2015 ni 
Iza pergi buat lawatan tapak dulu ye dah update dalam blog ni.
So, stay tune ye semua.


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

6 comments:

  1. harus lah melawat kawasan dulu sebelum shopping..dah takyah pegi jao2 kan..shopping kat sepang je

    ReplyDelete
  2. > Fendi

    hahaha. kan? jimat kata ko.
    makin naik lah harga rumah kat area sepang. alahai. dan makin sesak lah. haha

    ReplyDelete
  3. hahha sape yg msh blm bli umah tu, mmg merana lah jawabnya..untung plak pd yg nk sewakan umh.boleh up sewan bulanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan? dulu sblm beli umah skrg ni rasa mcm jauh sgt dok tempat jin bertendang tapi kuatkan hati sbb ada KLIA. syukur Allah bantu buat pilihan yg bijak. betul tu, area umah Iza sewa umah bermula RM1200 dah ke atas. nangis dengar

      Delete
  4. tak sabarnyer nak pergi......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.
      sama lah. kena g site visit dulu.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails