click this to be awesome person

Tuesday, 12 May 2015

[LABEL] Barang Keperluan Memasak / Dapur


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Akhir-akhir ni keadaan dapur macam kurang terurus sedikit.
Biasalah kalau dah kelam kabut tak cukup masa macam-macam
nak dikejarkan kadang main letak je barang asal sempat.
Selalu Iza bising kat my yayang.
Tapi sudahnya lebih baik berdiam diri.
Then semalam lepas settle hal kereta kat bengkel
singgah kedai runcit acheh berdekatan rumah beli
gula sbb gula dah nak habis. Tak perasan langsung stok dah nak habis.
Balik rumah masa nak isi gula tu dalam bekas kaca
perasan yang label perkataan gula dah tertanggal.
Ni yang ada masa rehat kat pejabat ni buat design
label untuk barang keperluan memasak / dapur.






Alang-alang dah buat kita buat untuk semua barang.
Hahaha. Nanti nak cari masa untuk kemas dan susun atur balik 
barang-barang kat dapur tu. Masa dak kenit tak de lah
nak kena pulun habis kemas rumah.
Masa dak kenit ada boleh jugak buat tapi
banyak tergendala aje la.
Kepada sesiapa yang nak format label lengkap ni
boleh je tinggalkan emel kat komen post entry ni.
Nanti Iza emel kan ye.
Lepas tu pandai-pandai lah korang cari kertas
glossy yang ada sticker tu kat kedai buku.
Cuma design ni nak gunting ikut bentuk nya payah sket lah,
Iza ngelat tak potong pun ikut kerawang tu.
Potong terus jadikan bucu. Ngeh. Ngeh. Ngeh.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


84 comments:

  1. noly_83@yahoo.com

    ni email lia.. suka design mcmni.. harap blh gunakan utk label brg dapur di rmh lia nti

    ReplyDelete
  2. Akak email kat kite....idayuf@gmail.com

    ReplyDelete
  3. mohon email pd saya idayuf@gmail.com

    ReplyDelete
  4. > Lieya & AyuMrsFaiez

    Mohon check emel ye Iza dah emel. :)

    ReplyDelete
  5. cllaz85@gmail.com..pls email..sy pun berminat.

    ReplyDelete
  6. Assalam..
    Suka kat design ni..nak buat sendiri x bape kreatif.
    ni email saya azim_lady8182@yahoo.com.
    Terima kasih ye..

    ReplyDelete
  7. > Scylla Fie & Imal's

    Iza dah emel ye. Mohon check emel :)

    ReplyDelete
  8. Assalam..iza nak jugak...tolong email ye..ni email akak eaaishah@gmail.com

    TQVM

    ReplyDelete
  9. salam, email kat saya aweq_desa@yahoo.com.. tq very much.. :)

    ReplyDelete
  10. Assalam iza,

    Nak jugak..ni email akak eaaishah@gmail.com

    ReplyDelete
  11. > NurulHuda & Engku Aishah
    done emel.

    ReplyDelete
  12. as salam,,email kat kite jugakk =)..
    mumyrafiq@gmail.com
    thank youu...

    ReplyDelete
  13. email sy juga sis noe_8985@yahoo.com..tq :)

    ReplyDelete
  14. alamak hijau r plak! suka nih! nak mintak template dia bleh kak? email wanieothman@hotmail.com ek? thanks! :-)

    ReplyDelete
  15. hai izzah!kita pun nak jugak food labelling ni..emel kita nasha_libra@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  16. hai izzah!kita pun nak jugak food labelling ni..emel kita nasha_libra@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  17. sis..pls emel kat saya, simple_future12@yahoo.com...thanks

    ReplyDelete
  18. nak jugakk
    adlina.aziz@gmail.com

    tqvm

    ReplyDelete
  19. Nice food labelling..email sy juga.. space_impiana84@hotmail.com.. Tq in advance..:)

    ReplyDelete
  20. salam sis.nk jgk.
    email sy selizaghazali@gmail.com.
    tq.

    ReplyDelete
  21. salam.sis,nk jgk.
    selizaghazali @gmail.com

    ReplyDelete
  22. nak nak nak nak
    kikiiiki
    CikGerobokMurah@gmail.com

    ReplyDelete
  23. > Lea Ismail

    hahaha. xde si kecik boleh la buat keje cc.

    > Anne

    hehehe. iza dah emel tau anne. slmt melabel. :)

    ReplyDelete
  24. salam... nak juga,.. hehee... tq..
    sarinawati79@gmail.com

    ReplyDelete
  25. salam.. sarinawati79@gmail.com

    ReplyDelete
  26. as salam.nak jugakk..tq sis
    My e-mail: maszainul04@gmail.com

    ReplyDelete
  27. salam. nak juga. email ye raikonah@gmail.com

    ReplyDelete
  28. assalam...sy nk jgk..nuha7137@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum sis iza, plzz email label tu juga yea pd Shima. Ni email sy achik_iema20@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Sis..emel kn ke saya jgk ye.. azianqs@yahoo.com.my

    tq kerana sudi share..

    ReplyDelete
  31. Sis, emel kn ke saya jgk ye.. azianqs@yahoo.com.my
    tq kerana sudi share..

    ReplyDelete
  32. assalam sis iza, email pd sy juga yer.. ni add email sy... btw TQ for sharing
    geezainor@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum..sis mohon email sy juga.. fakhriahmamatbudin@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Salam sis.. Wanie nak jugak label nie boleh..
    Email norshawaniy@gmail.com

    :) tq

    ReplyDelete
  35. Salam dear... Mza nk jgk bole... Ske wrna hijau epal jgk..cun kan... :) hamizahkarim12@yahoo.com...

    ReplyDelete
  36. Wahhhh...Terima kasih.

    vitalynd1@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Assalam sis..nk juge label ni..sukerr sgt...emelkn ke dida_aieda@yahoo.com yer..tqia:)

    ReplyDelete
  38. Salam sis. Comel, cute dan kemas labeling sis. Mohin share dgn saya. Email saya atiesega@yahoo.com
    Tq

    http://atiekamis.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. assalam sis...mohon emel sy mystaz35@gmail.com
    tqsm :)

    ReplyDelete
  40. assalam sis...mohon emel sy mystaz35@gmail.com
    tqsm :)

    ReplyDelete
  41. salam singgah sini..akak nak label tu boleh..?

    farhain2010886686@gmail.com

    thanx ye :)

    ReplyDelete
  42. niamazni89@gmail.com
    Thanks yer sis....ni email ain

    ReplyDelete
  43. norhidayahyusni@gmail.com

    tq in advance :)

    ReplyDelete
  44. Tq ye sis...moga dimurahkn rezeki
    Email : sitibaizurabahari@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Nk jugak label comei tu buleh...canteeekk sgt
    Email: eurekasalam77@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. salam sis..boleh tak emelkan pd sy softcopy label2 yg sis buat..berminat sgt.
    scylla05@yahoo.com .tq sis

    ReplyDelete
  47. Salam...sy nk jg.... fadzliana@uum.edu.my

    ReplyDelete
  48. Berminat juga.
    put3bulan@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum iza.. mohon email utk akk jugak ye.. tq in advance.. sheqeen80@ymail.com

    ReplyDelete
  50. Nak mintak yana2676@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  51. salam boleh emailkan juga pada sy? sitihawayapis@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Saya berminat. Nurulazieera1@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Nk juga... aredasahar@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Saya nak.jgk...
    Naaz_8081@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. Saya nak.jgk...
    Naaz_8081@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. As salam dear, Tq in advance.
    Sheermeen78@gmail.com

    ReplyDelete
  57. As salam dear, Tq in advance.
    Sheermeen78@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Assalam..boleh emailkan dekat saya x izza...
    kyradilla@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. kyradilla@yahoo.com .. sis, kite nak jugak...

    ReplyDelete
  60. Nak jugak....blh email ke ibuummi@gmail.com? Tksih ya...

    ReplyDelete
  61. Nak juga bole...email saya
    fsbatrisyia@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  62. Nak juga bole...email saya
    fsbatrisyia@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  63. Nak juga bole...email saya
    fsbatrisyia@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  64. nak juga, email ke azlida2109@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. slm..nk jgk..email kt kite ye..farah_diya89@yahoo.com

    tq..

    ReplyDelete
  66. Boleh emailkan utk sy.. norishsales@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails