click this to be awesome person

Tuesday, 12 May 2015

Eh Eh Bazaar! 2015 Last Minute Shopping Raya

[INFO FOR ALL]


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni nak bagi info menarik pada semua
terutama yang dah mula nak cari barang dan keperluan 
bagi menyambut hari raya. Mudah-mudahan dipanjangkan 
usia kita untuk bertema Ramadhan juga Syawal pada tahun 2015 ini.

Mega Bazaar yang diadakan SETAHUN SEKALI SAHAJA 
datang lagi setelah MEGA BAZAAR 2014 
ada lebih 1,000 usahawan online bawah 1 bumbung.

Kali ini, @ehehbazaar kembali dengan Mega Bazaar Raya 2015. 
BRANDED WAREHOUSE SALE! 
"Conventional Branded VS. Online Branded". 
Mega Bazaar Raya Branded Warehouse Sale akan berlangsung untuk SEMUA. 
Korang boleh datang & last minute shopping raya dijamin takkan menyesal sebab barang-barang raya untuk raya PERTAMA sampailah raya ke-30. 
Kategori barang-barang branded terlalu banyak untuk disenaraikan!

HANYA 30% sahaja untuk ONLINE ENTREPRENEURS!

Yang pasti, mereka akan bagi harga above 50% SALE YANG TAK MASUK AKAL dan takkan dapat di concept store mereka. Save the date untuk 2 hari sahaja!

Date: 11 & 12 July 2015 

Venue: Perdana Hall PICC, Putrajaya

Time: 10 pagi - 12 tengah malam



Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan
boleh lah berhubung dengan penganjur melalui medium di bawah

Whatsapp: 012-292 0131 Zaff
Email: megabazaar2015@gmail.com
Website: www.ehehbazaar.com

Follow dorang sekarang!

@ehehbazaar 
@ehehbazaar 
@ehehbazaar 
@ehehbazaar 
@ehehbazaar 
@ehehbazaar


Harus Iza pergi sebab dekat je kan? 
Nak ke Jalan TAR KL jauh satu hal, sesak dan susah parking lagi.
Maka pergi yang dekat-dekat aje.
Yang mana berdekatan dengan Putrajaya tu jom lah serbu.
Tak beli takpe, cuci mata pun okey jugak. Hihi


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails