click this to be awesome person

Monday, 18 May 2015

1st Invitation to Court Event from Nuffnang Malaysia


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Malam tadi saja check inbox email thru hand phone
then tetiba ada satu emel dari #nuffnang.
Macam pelik sebab selama ber-blog tak pernah 
dapat emel apa-apa dari nuffnang. Hahahaha.
Kesian gila kata ko. Dulu ber-blog saja-saja.
Sekarang ber-blog boleh jana pendapatan sampingan
dan baru nak berjinak-jinak la kata kan.
Ni dapat jemputan ke Courts Event
bulan hadapan.
Dah reply dah kehadiran.
Nak lah pergi untuk pertama kali merasai
pengalaman dijemput ke event-event oleh nuffnang ni.
Harus lepas attend update blog.
Ada ke blogger yang baca post ni dapat jemputan yang sama
macam Iza ni? Kalau ada jom lah kita bergandingan pergi,
boleh kenal mengenal satu sama lain dalam 
dunia blogger gitu. Hahahaha.





**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

3 comments:

  1. saya pun dapat jemputan. tapi x g kot.

    ReplyDelete
  2. salam izzah,kita pun dapat jgk invitation tu..g sama2 nak x?heeee..:)

    ReplyDelete
  3. > Lea Ismail

    Ala yeke? hehehe. baru nak ajak gather2.

    > Natasha

    Wassalam, yeke? hehehe. boleh make a deal ni. hehehe. awak stay mana? boleh2, nak je pegi moga2 diizinkan kelapangan waktu hendkanya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails