click this to be awesome person

Wednesday, 1 April 2015

[TEASER] Preparation Photo Booth For Solemnization Athirah & Saiful

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hujung minggu ni kami ada event,
macam biasa Iza akan test dulu semua barang yang
diperlukan siap demo sekali.
Setakat ni dah 80% done.
Then dah nampak flow macam mana semua snap
gambar send to customer.
Syukur alhamdulillah, customer puas hati setakat ini.
Selalu Iza cuba set photo booth ni kat hall depan,
dek taknak dak kenit kacau buat lah kat dapur.
Tu yang kalau ternampak periuk ke
kabinet dapur ke, peti sejuk ke faham je lah ye.
Sudahnya dak kenit datang ke dapur dengan
hati gembira nak mengacau ibu. Hahaha.



Tema pelanggan minta kali ni
ungu + biru + kelabu.




Gambar kurang cantik kualitinya sebab guna 
kamera hp aje.
Nantilah ada rezeki dan hp yang ada dah tak boleh
guna sepenuhnya tukar lah baru.
Rasa hp tu mmg penting tapi
hal anak lebih diutamakan.
Bukan kedekut, lebih berjimat cermat.





Template guest book bahagian dalam.
Bagi yang book Photo Booth dgn Iza memang layak dapat
custom made guest book free 30 pages.
Jom lah tempah ye.



Doakan semoga semuanya berjalan dengan 
lancar dan Allah permudahkan urusan kita hendaknya.
Amin ya rabbal'alamin.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails