click this to be awesome person

Friday, 10 April 2015

[PRE-ORDER] Ready Made Buku Asmaul Husna & Doa Harian Murah. Hanya 80sen Sahaja!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hah, ni nak tlg korang2 yang kat luar
sana kot sedang mencari gift untuk 
dihadiahkan pada tetamu bagi sebarang majlis.
Buat majlis aqiqah anak ke,
majlis kesyukuran ke, majlis walimatulurus ke
dan lain2 lagi. Tak tahu nak bagi apa?
Bagi je senaskah buku Asmaul Husna & Doa Harian ni kat 
tetamu yang hadir. Nak letak dalam goodies bag boleh
nak bagi macam tu shj pun boleh sebab
design yang ada semua menarik dan comel gitu.
Berapa?
Alahai...80 sen sahaja senaskah tau.
Tapi kena order minimum 300 pcs dan keatas
untuk tempoh 13 - 18 April 2015 sahaja.
Selepas tarikh promo ni harga akan menjadi 
RM1.00 senaskah dan tiada minimum order diperlukan.

Hah, tak ke rugi tu kalau tak grab promo ni.
Yelah bayangkan korang pre-order 300pcs untuk harga 80sen senaskah
so 300pcs X 80sen = RM240.00 sahaja.

Kalau dah tamat promo harga akan jadi
300pcs X RM1.00 = RM300.00 
dah rugi RM60.00 dah tau.
Tu belum masuk caj penghantaran lagi ye.
So kenalah jadi bijak, grab cepat2.
Sebab tak lama lagi nak musim cuti sekolah mesti
ramai yang bercadang nak buat apa2 majlis di rumah kan?
apa tunggu lagi. Jom lah pre-order.
Macam mana nak order?



Boleh Whatsapp sahaja Iza 
nanti mention nak kod yang mana.
Nak campur2 pun boleh tapi bagi tahu setiap kod
berapa jumlahnya ye.
Kalau tak faham boleh je tanya melalui Whatsapp





012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails