click this to be awesome person

Tuesday, 7 April 2015

Photo Booth Majlis Resepsi Athirah & Saiful, 4/4/2015 @ Dewan Serbaguna, Kg. Malaysia Tambahan Sg. Besi, KL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Minggu lepas 4/4/2015 kami ada event photo booth di 
sekitar Kuala Lumpur. My yayang banyak kali tanya, tahu ke 
tak tempat tu? Iza angguk tanda tahu. Pernah je lalu 
kawasan situ dulu masa ulang alik keje Putrajaya
masa tu x pindah lagi still duduk dengan family.
Sudahnya hari kejadian kami sesat barat jadinya.
Dah nampak jalan dari jauh tapi salah masuk simpang lah,
sudahnya berpusing. Nasib turun tanya jalan kat abg driver teksi.
Sampai jugak ke Kg. Malaysia Tambahan tu.



Gula-gula tu tuan rumah tambah sendiri ye.
Teddy bear tu siap ada request nak bawak balik,
maaf lah ye adik2 tak boleh nak bawak balik.


Gambar banyak yang x berapa cantik sebab
lampu kat bahagian luar dewan ni x terang mana.
Kalau ada camera yang ada flash baru cantik.








Mak pengantin merasmikan buku tetamu.
Cantik aje tulisan makcik ni.
Mak pengantin juga baik dan sgt sporting.


Tengok, boleh layan pose dengan bubble talk
salah satu props yang ada di photo booth by nurizzahmajif.



Akak-akak yang sporting.
Lemah lembut aje.
Nak duduk pun mintak izin. Alahai.


Kelas makcik2 zaman skrg,
mengikuti perkembangan semasa betul.
Siap ada yang lepas snap gambar mintak
share kat whatsapp lagi.
Hihihi.


Bride's of the day.
Barakallah to Athirah.
Moga kekal bahagia selamanya.


Bagi laluan tuan tanah bergambar dengan perantin ye.
Athirah ni peramah orangnya, walau kami
baru pertama kali jumpa dah macam lama kenal.
TQ dik sebab sudi memilih servis photo booth by nurizzahmajif.


The Bride's n Groom's.
Athirah & Saiful.




Nak jugak posing dengan props yang ada.
Terikut warna tema pulak baju Iza hari tu.


Kepada yang berminat untuk mencuba servis Nurizzah Majif Biz
boleh lah klik link di bawah untuk lihat koleksi gambar2
yang lepas mana tahu berkenan boleh kite berurusan.

Hubungi Iza melalui 
aplikasi Whatsapp

+6012 242 6490 / 
+6012 683 8860

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. > Mona Lea

    TQ cc. dah kering idea pun iye jugak ni. kena la berfikir lagi dan lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails