click this to be awesome person

Monday, 13 April 2015

FULLY BOOKED DATE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Berikut merupakan tarikh yang telah ditempah oleh 
beberapa orang pelanggan Nurizzah Majif Biz.
Jika ada yang berminat nak mencuba servis Iza mohon untuk semak
tarikh dahulu ye. Taknak lah nanti dah bincang tiba2 tarikh
tu Iza x dpt nak penuhi. Kesian kan, mengharap je nanti.
Sebab tu Iza sarankan siapa yang nak tempah bagi tahu
awal tarikh brp hb dan kalau rasa tak nak ketinggalan
terus booking date tu bila dah update dgn Iza.
Iza x boleh nak booked date "kosong".
Sebab setiap date yang dah locked pelanggan bayar deposit.
Jadi memang Iza dahulukan yang buat deposit.
Maaf sekali lagi.



Mana lagi nak cari pakej murah dan jimat kan?
Mana yang Iza mampu bantu Iza cuba.
Selebihnya Iza mohon maaf ye sebab skrg ni
kos barang pun meningkat.
Pening juga Iza nak revise budget balik.
Syukur Allah bantu permudahkan semuanya.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails