click this to be awesome person

Wednesday, 8 April 2015

Baju Basahan RM5 Tanpa GST @ FOS Dpulze, Cyberjaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Poyo tak tajuk entry kali ni?
Isu paling penting tak kena GST.
Hahaha. Pastu RM5 pulak tu sehelai.
Bukan beli tepi jalan atau pasar malam,
dalam mall okey. FOS gitu. Kuakakakaka.
Kisahnya tadi kawan pejabat lama ajak dating,
sebab dah lama tak keluar sama.
So keluar kami bertiga ke destinasi
Dpulze, Cyberjaya. Dah bosan g Alamanda,
pegi sini lah pulak seronok tak ramai orang sgt.
Tapi rasa macam tak cukup masa pulak maklumlah
rehat sejam aje. So bakal repeat lagi rehat hari Jumaat ni.
Kami lunch kat The Chicken Rice Shop,
then Iza terus ke SSF nak tengok brg deko rumah
tapi telan air liur jelah. Berkenan dengan 
kerusi taman tapi berangan je dulu.
Then masuk FOS nampak pulak baju dak kenit
ni comel2, baju rompers je pun.
Harga RM5 sehelai. Beli lah dua helai.
X sempat nak belek lama sebab nak kejar
masuk opis semula.



Ni kalau my yayang nampak yang wrna kuning tu mesti bising 
sebab seakan2 untuk baju gegirl.
Dahlah Darwisy tu rajin org tegur ingat die gegirl.
Ada muka gegirl ke? Alahai.
Haishhh, cepatlah hari Jumaat x sabar nak pakaikan
dekat dak kenit tu.


Gambar selingan selfie kunun kebosanan.
Hahaha, dah macam ape dah.
Lama gila kot tak selfie dan tepek gambar sendiri
dalam blog ni.Sila bagi laluan sekejap ye tuan blog nak selfie.


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. tengok bju bdak2 nmpk comel je..

    ReplyDelete
  2. > Fendi

    ingat nak kata iza comel tadi. hahaha. memang le comel sbb tu perempuan ni boleh jd gile shopping brg baby/budak.huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails