click this to be awesome person

Monday, 9 March 2015

[Teaser : Persiapan Raikan Cinta Bella & Daffi ]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sekembali dari event di Beranang, Selangor
terus balik rumah sebab nak rehat.
My yayang dah turunkan semua barang
terus Iza kemas apa yang patut
sebab next weekend ada lagi event di Klang, Selangor.
Iza tak nak jadi kelam kabut terus prepare
dan siapkan semua yang boleh.



Tagging for each item include in
Candy Buffet Package.
Untuk makluman Iza terima tempahan ye untuk
sesiapa yang nak buat candy buffet sendiri
tetapi nak design tagging yang cantik2 bolehlah
whatsapp Iza. Insya'Allah Iza bantu design ikut
citarasa dan tema korang. Dah siap Iza emel.
Bayaran dikenakan adalah sebanyak 
RM 20.00 untuk 10 tagging item yang berlainan.





Custom Made Guest Book ni memang dapat FREE
kalau sesapa yang tempah pakej Photo Booth by Nurizzah Majif.
Dah jimat dah tak perlu fikir nak tempah kat mana ye.
Insya'Allah Iza cuba ikut warna tema kalian.


Malam minggu hari tu gigih Iza siapkan dekorasi
untuk backdrop Photo Booth.
Try and error di langsir dulu sebab kain back drop tak siap lagi.
Untuk Candy Buffet pun tak prepare apa lagi.
Insya'Allah dalam 2 atau 3 hari lagi siap.


Rasa macam gula-gula sangat manisnya
bila tengok gambar ni. Hahahhaa.
Pandai pelanggan Iza, dak Bella ni pilih warna.



Hah yang ni model berbayar.
Beriya tlg Iza siapkan apa yang boleh.
Sudah selesai mintak Mak Lang amekkan gambar
dengan back drop ala2 frozen.
Siap suruh send whatsapp kat Ummi diorang lagi.
Alahai. Sikit2 cakap, "wahhh, hebatlah Mak Lang ni"
Entah apa yang hebat Iza pun confuse jap.


My twin niece 
Kak Ra & Dik Cah dah 5 tahun,
sekolah PASTI.
Suka sangat dengan back drop tu.
Okey selesai update,
nak siapkan design untuk beberapa
orang pelanggan bagi event akan datang.

Boleh refer pakej-pakej menarik di bawah.
Jika berkenan atau ada sebarang pertanyaan
boleh Whatsapp
Nurizzah Majif
+6012 242 6490



**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails