click this to be awesome person

Thursday, 5 March 2015

[Teaser : Candy Buffet Majlis Aqiqah & Kesyukuran Aisy Mikhael Hamzah]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sedikit perkongsian gambar dari 
Iza untuk persediaan majlis pelanggan
hari Sabtu ini di Beranang.
Asalnya pelanggan nak warna kuning sahaja
sebagai tema tapi last minute minta 
Iza tema kartun Big Bird Sesame Street ni.
Ini adalah kali pertama Iza terima 
tema kartun / karakter ni. 
Alhamdulillah, dapat good feedback dari
pelanggan memandangkan Iza buat semua ni
dalam tempoh tak sampai 3 hari.
Dah nama pun last minute booking,
so ada extra caj ye. Boleh refer setiap details dalam
banner terbaru di bawah entry ini.




Pelanggan kata sungguh tak sabar nak
tunggu majlis tu, Iza macam biasa selagi tak selesai
majlis selagi tu rasa gementar macam artis
nak buat persembahan atas pentas. Hahahaha.
Moga2 Allah permudahkan urusan hendaknya.
Allahumma Amin.


Jika ada reader yang berminat nak tahu harga
pakej boleh refer pada banner di bawah ni ye.
Insya'Allah jika Iza boleh nego harga
Iza bantu ye.



WhatsApp
Nurizzah Majif 
012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^



2 comments:

  1. > Mona Lea

    CC, amboi nmpk yg masyuk je.
    yang keluar tak nampak. hehe.
    apa pun alhamdulillah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails