click this to be awesome person

Wednesday, 4 March 2015

[PROMO 2015] DESIGN SIGNAGE / BANNER SAIZ A4 HANYA RM15.00


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur alhamdulillah Allah masih memberi peluang untuk
Iza terus jalankan rutin harian dan syukur kerana
Allah murahkan rezeki Iza dalam bisnes kecil-kecilan ni.

Yang terbaru ramai pelanggan request untuk
design kan banner / signage bagi pelbagai majlis mereka.
Iza asalnya berat hati sebab yelah Iza
banyak jugak komitmen lain dan hanya
fokus untuk customer Candy Buffet,
Photo Booth, Chocolate Fountain, Guest Book sahaja.

Tapi setelah dipujuk dan dirayu oleh
beberapa orang pelanggan Iza cair terus.
Tapi Iza buka harga PROMO RM15.00 ye untuk
satu design. Korang boleh bagi details
macam nak warna apa, untuk majlis apa
dan so on. Nanti kalau dah ada info tu
boleh roger Iza. Insya'Allah Iza cuba bantu buat
sehabis baik untuk korang.


Contoh macam di atas ni, 
customer booking saat akhir untuk 
pakej candy buffet. Insya'Allah jika dalam planner
Iza tiada event atau apa-apa Iza cuba terima dan buat
tapi faham2 ajelah bila dah last minute ni banyak
kena tambah kos ye.
Kenapa? Hah yela, sebab nak ke sana ke mari
cari brg kena naik kereta so banyak 
perbelanjaan keluar.
Nak perah otak lagi kalau korang
nak tema itu ini. Iza insya'Allah cuba faham
pelanggan dan harap pelanggan pun sama bantu Iza ye.

Jika berminat boleh
WhatsApp Nurizzah Majif
+6012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. Alhamdulillah..moga terus success ye Iza...

    ReplyDelete
  2. > O'gosh Dear

    TQ so much ye untuk ucapan tu..mudah2an..amin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails