click this to be awesome person

Friday, 6 March 2015

[PROMO 2015] MINI CHOCOLATE FOUNTAIN MURAH BY NURIZZAH MAJIF


 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Memandangkan ada permintaan dari pelanggan
untuk membeli mesin chocolate fountain maka
Iza dengan hati yang terbuka ingin menjual kepada pelanggan.
Dah orang nak beli, takkan xnak jual kan?
Lagi pun Iza dah biasa dgn supplier yang Iza kenal
ni so dapatlah Iza mintak diskaun sket dan
jual kepada pelanggan dengan harga yang mampu milik.

Sangat sesuai untuk mereka yang
nak buat chocolate fountain buffet atau
candy buffet sendiri sesuai dengan bajet sendiri.
Terpulang korang nak beli brp kg chocolate compound
dan buah / marshmallow untuk celup dalam ni.
Yelah ikut atas orang,
ada setengah tak suka benda2 renyah macam ni
yang die tahu bagi duit semua settle.
Cara membersihkan mesin ni pun 
boleh tahan renyah ye. Tak leh main basuh
je dengan air sebab kalau terkena setitis air
pun mesin dah boleh rosak.
So kalau sesapa beli dengan Iza akan Iza
bagi manual cara penjagaan dan cara pembersihan
mesin ini, dan juga cara nak cairkan chocolate compound.




Harga RM70.00 sahaja,
boleh muat chocolate compound 
yang telah dicairkan sebanyak 200gm bagi
setiap penggunaan. Bila coklat dah makin
habis boleh top up lagi 200gm dan seterusnya.
Seeloknya kalau nak beli Whatsapp Iza
3 hari awal sebab nak periksa stok
kadang banyak sgt brg tak ingat stok
yang ada kat rumah. Yelah, bilik kerja
dalam proses susun atur semua stok yang ada.



Yang ni dah siap nak packing untuk customer Iza.
Terus beli sekali chocolate compound istimewa.
Sebab chocolate ni teksturnya halus
dan senang nak masuk dalam mesin untuk
mesin pancurkan coklat.
Tak macam coklat masakan lain,
tekstur die lebih kasar dan mungkin
akan menyebabkan mesin rosak kerana
tekstur yang kurang halus.
Ni pun Iza belajar dari supplier Iza
sebab masa beli dulu Iza nak beli coklat murah
je die gelak siap cakap boleh guna
dua atau tiga kali jelah mesin tu nanti.
Terus Iza risau sebab sapa yang nak beli mesin
ni tiap kali rosak kan? Haruslah nak pakai lama untuk biz.
Nampak macam chocolate biasa sebab die re-pack
dari packaging asal, tapi rasa memang beza.
Kalau peminat coklat die dapat rasa beza kesedapan
dan kelazatan coklat ni dari yang biasa2.


Okey, model kenit nak tolong ibu promosi.
Muhammad Darwisy tolong periksa sama ada
tier mesin tu elok atau tidak. Hihihi.

Jika ada yang berminat bagi 
Mini Chocolate Fountain ni
bolehlah WhatsApp Iza ye.
Selain saiz mini ada saiz lain lagi,
untuk 500gm, 1kg dan banyak lagi.

WhatsApp
Nurizzah Majif
+6012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

3 comments:

  1. Salam.. sy x beli mesin ni dr akak.. tp ad org bg pd sy.. bleh x sy blaja mcmne nk cleaning nye . ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam. boleh tapi whatsapp akak dulu ye..nnt akak share

      Delete
  2. salam izza nti pm sy detail..0193169389

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails