click this to be awesome person

Thursday, 19 March 2015

Memories To Remember (2008-2014) by Nurizzah Majif


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pagi ni melayan perasaan sket.
Klik album kat FB tengok banyak gambar2
dari tahun 2008 sampai sekarang.
Kelakar, sedih, sayang, rindu, meluat semuanya ada.
Tapi raut wajah Iza memang tak berubah banyak pun.
Paling rindu zaman keje di IIM & KBS dlu.
Alahai. Platform pertama adalah IIM,
then sambung study PSA, dapat keje dan posting KBS,
then further study UiTM, transfer CGSO dan skrg Istiadat.
Dari bujang remaja, bertunang, kahwin dan ada anak.
Dari awal usia 20-an skrg dah hampir cecah 30-an.
Lepas ni 40-an pulak, ustaz kata dah kena std by bercucuk tanam.
Sebab 50-an dah kena "siap" beg menunggu 
van jenazah kot2 giliran kite.
Begitu singkat kehidupan kite kan?
Allahuakbar, moga kite semua dapat 
manfaatkan usia kite dengan perkara baik.







































Sekian sahaja koleksi gambar peribadi 
dari awal 20-an hingga tahun 2014.
Tahun depan dan masuk 30-an jika
dipanjangkan usia olehNya.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^




4 comments:

  1. sekejap je masa berlalu kan izzah

    ReplyDelete
  2. > Mona Lea

    itulah cc, takut pun ada rasa.
    sebab banyak kes kwn meninggal usia muda. wallahu'alam. alahaii.

    ReplyDelete
  3. maintain je muka n badan izzah,even dah beranak pun sama..kalau kita kumpulkan gambar mcm gini boleh nangis tengok coz mcm ada evolusi berlaku kat diri sendiri..haha

    ReplyDelete
  4. > Natasha

    hahaha. tu trick gmbr tu dear. sbnrnya ada gak perubahan tang badan, berat dah x sama cam dlu cuma kamera menafikan. hahaha. itulah, memang boleh nangis. klu ada sejarah x best sket rasa nyesal nye lah hai.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails