click this to be awesome person

Tuesday, 17 February 2015

Pre-Loved Item To Let Go By Nurizzah Majif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Banyak barang yang dah guna, jarang guna tak pernah guna
ada dalam rumah DSQ tu.
So dari x guna Iza memang nak let go lah.
Ada a few yang dah berjaya let go di FB
dalam pelbagai group.
Bukan apa kdg2 masa beli rasa memerlukan sgt
tapi bile dah beli peratus menggunakannya amatlah sedikit.
Baik lah let go dengan harga berpatutan.

1. Supplemental Nursing System (SNS) by Medela

Ni beli dulu sebab nak enhance dan support breast feeding Iza
sebab susu tak brp nak keluar sgt.
So jumpa specialist dan dicadangkan beli alat ini.
Maka Iza beli lah, end up Darwisy xnak sgt pun BF sebab tak
berapa ada air susunya. So terus menerus guna FM.
So guna beberapa kali masa dalam Darwisy dalam
pantang hari tu then x guna dah.
Details to let go spt dalam gambar.
Harga terus menjunam ke RM100 dari harga 
sebenar RM189.00.




2. Play Gym For Baby 

Ni pun sama terpengaruh dan terbeli masa kat baby expo PICC.
Nak bagi Darwisy main tapi nampak macam die tak brp minat.
So dari jadi tukun dan menyendatkan lagi
ruang penstoran Iza nak let go.
Beli dulu RM89.90
nak let go RM55.00 aje.
Ada 2 toys yang hilang tak ingat 
dak kenit tu campak ke mana.
Biasa lah baby 1st macam2 benda excited nak beli.
Sudahnya xde kegunaan sgt pun.


So far itu aje nak let go,
dalam proses menyusun atur dan mengemas rumah lagi.
Ada dua tiga barang yang dah terjual
seperti cage kucing, carrier kucing, rail langsir.
Jika ada yang minat dan berkenan boleh lah whatsapp Iza ye.
Serious buyer only.
Kalau nak booking with deposit ye.

Nurizzah Majif | 012 242 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails