click this to be awesome person

Thursday, 5 February 2015

[DIY] Teaser Mini Pelamin Comel & Photo Booth Back Drop

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebelum ni ada update pasal DIY mini pelamin
Tetapi setelah kembali pulang dari Ipoh
dan kedua pengantin datang rumah DSQ
maka berubah wajah lah mini pelamin yang asal.
Rasa yang latest ni lagi menarik pandangan mata.
Hihi. Tak memasal dapat dua design gitu.
Amacam, okey x?
Pasni dah boleh amek tempahan mini pelamin
atau pun sewakan barang2 mini pelamin.
Dapat juga menjana pendapatan sampingan gitu.
Khas untuk orang yang menetap berdekatan
Salak Tinggi dan Putrajaya.
Harga memang mampu milik.
Will review soon setelah complete 100%.


Mini pelamin comel lagi bajet 2015 by Nurizzah Majif.
Dan semalam sebelum tido sempat jugak untuk
DIY back drop terbaru untuk photo booth nanti.
Sebelum ni just letak kain je.
Kali ni gigih gunting halus2 lebar ikut suka hati
dan jadi lah sedemikian rupa di bawah.


Okey, tunggu ye full review kedua2nya
mggu depan kalau Iza rajin update.
Maklumlah bile dah kenduri ni penat x hilang
ada je keje nak buat.
Yang penting korang yang suka DIY kena
stay tuned dengan blog ni. 
Ngeh! Ngeh!

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails