click this to be awesome person

Wednesday, 3 December 2014

Rindu Anak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Mood nak update pasal wedding event kat Teluk Intan
minggu lepas belum nak ada.
Penat tak hilang lagi. T_T
Kalau ada yang nak tengok leh ke link ni dulu.



Muhammad Darwisy skrg ada kat rumah nenek
Gombak, Iza n my yayang anta sana
sebab memandangkan kembar & Qasrina balik rumah
sendiri so nenek agak kesunyian.
Ibu bagi nenek lepas rindu dgn Darwisy
dan bagi Darwisy kenal rumah nenek.
Dulu dok lama pun time pantang aje.
Ni dah mula rindu dendam dgn budak kenit tu.
Iza belanja satu gambar kat sawah padi, teluk intan, perak.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. > Allene
    sgt best dan teruja tapi ms g tu padi dah mula menguning so x hijau sgt la. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails