click this to be awesome person

Tuesday, 9 December 2014

[New Born] Syukur, Anak Buah Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur ke hadrat Allah s.w.t kerana lahirnya
seorang lagi khalifah di muka bumi ini.
Salam tahniah buat my SIL adek dan biras Wan.
Iza n my yayang dah jadi
Pak Long & Mak Long.
Eh, Darwisy pun dah ada kawan.
Sepupu sama2 boy, bakal melasak bersama lah
maka nanti havoc la umah mak tok di Ipoh tu.


Telah selamat dilahirkan pada 8/12/14 @ 11.15 pm 
di Pantai Hospital Ipoh, dengan berat 2.9kg. 
Semoga baby ini bakal menjadi pemimpin
yang mencontohi Rasul Allah dan juga taat perintah Allah.
Seronoknya bau baby baru lahir.
Rindu kat Darwisy masa dalam hari dulu.
Doakan ye Darwisy moga dapat adik cepat.
Baby comel, tggu Mak Long & Pak Long balik 
dgn Darwisy ye. Muah!

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

3 comments:

  1. comelnya. rindu ngan bau baby zah

    ReplyDelete
  2. fresh lagi ni... ishh.. tetiba rindu plak moment ni...

    ReplyDelete
  3. > Mona Lea

    kan? rindu sgt bau tu. tu yg x sbr nak balik Ipoh ni. hehe

    > Allene

    haha. fresh mcm kek bru kuar oven. hahaha. eh jomlah tambah.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails