click this to be awesome person

Sunday, 30 November 2014

[PROMO SHAKLEE NOVEMBER 2014] OMEGA GUARD BUY 6 FREE 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Korang pernah dengar tak selalu orang cakap
yang orang Terengganu ni pandai2 sebab selalu
makan ikan aye atau ikan tongkol?
Means isi ikan yang warna kelabu hitam tu?
Ikan tu kan selalu jadi lauk dalam hidangan nasi dagang kan?
Satu kajian tidak rasmi telah dijalankan ke atas 
ikan tongkol / ikan aye yang mana
mendapati spesis ikan ini mengandungi zat dan kandungan kebaikan 
yang sama dengan ikan Salmon, 
mempunyai protein OMEGA yang tinggi dan amat bagus untuk pertumbuhan minda. 

Ikan Tongkol juga mampu mengaktifkan 
sel-sel otak terutama kanak-kanak, 
membantu mereka untuk berfikiran kreatif dan baik untuk tubuh dan mata.
Selain rasanya yang lazat dan bergizi, ikan Tongkol juga 
memiliki manfaat lain seperti mampu merangsang 
pertumbuhan sel-sel darah merah, dan melambatkan proses penuaan serta baik bagi penderita reumatik dan anemia. 

Bagi mereka yang mengalami kurang sel 
darah merah dan kulit yang kusam, boleh amalkan pengambilan 
ikan Tongkol secara sihat iaitu dengan hanya merebus
 ikan ini dengan beberapa batang serai dan garam 
ala macam masakan pindang / singgang tu.

Fakta Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen didunia. 
Ini kerana setiap kapsul Omega Guard 
mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak omega-3 semulajadi 
antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. 
Satu sajian Omega Guard membekalkan 
905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.
Setiap kapsul Omega Guard Shaklee 
mengandungi hanya asid lemak omega-3.
Omega Guard diekstrak daripada ikan air laut sejuk 
(ikan sardin, ikan bilis, ikan kembung dan ikan herring) 
diperairan negara Jepun. 
Ianya tidak diambil dari minyak hati ikan. 
Ketumpatan Omega Guard juga adalah 3x ganda 
berbanding ketumpatan minyak hati ikan.
Kaedah mengekstrak minyak ikan iaitu 
kaedah penyulingan tekanan tinggi, 
biasa digunakan oleh kebanyakan kilang masa kini. 
Kaedah ini boleh memusnahkan sesetengah nutrien 
malah tidak mampu menapis logam-logam berat 
yang membahayakan kesihatan.






Di antara set kombinasi Omega Guard dan Vitamin lain 
Shaklee yang sememangnya memberi pelbagai manfaat
pada tubuh badan anda dari hujung rambut
hingga ke hujung kaki.
Untuk maklumat lanjut boleh ke facebook
atau whatsapp ke 016 778 6490
konsultasi adalah percuma.

Jom Shaklee!

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails