click this to be awesome person

Wednesday, 29 October 2014

Ikea Offer 27/10/14 - 28/12/14

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Balik keje semalam,
sementara nak tutup pagar rumah g tengok
peti surat. Ada la dua tiga surat sampai.
Sejak pindah rumah DSQ ni jrg dapat surat
yang best2 contoh macam offer ke, baucar ke.
Hehe. Banyak dpt surat "hutang" aka bil2 bulanan.
Ngeeee~~~ Maka semalam dapat la majalah
kecik2 dari Ikea. Tengok ada offer.
Tapi x lah betul2 tengok, letak tepi dlu.
G mandi sementara Muhammad Darwisy tgh 
lena tido. Siap mandi, g kat depan TV
tengok baik punya budak kenit tu komot2kan
kertas yang bersepah atas lantai tu.
Adoi. Ibu redha sebab xde mood nak tengok
sebab berebut dgn Darwisy.
Die siap genggam kertas tu bawak g main kat tempat die.
Ibu malas nak ganggu.

Kalau korang nak tengok apa yang offer secara
lebih lanjut bermula 27/10/14 - 28/12/14 ni sila klik link di bawah




Iza tengah target dua benda ni je dulu.
Hehehe. Sebabnya dah terbayang next projek
nak buat macam mana. Maka barang di bawah 
membantu di dalam projek itu. Sementara tengah offer
kita grab la. Tapi yg tak suka kalau pergi nanti
mesti takde stok. T_T


Side table ni RM59.
Canteknya kalau letak tepi sofa.
Ada laci lagi. Kejenya nak menyemakkan rumah aje.
Tapi bagus gak bila beli barang baru untuk
rumah sebab nanti secara automatik mood rajin
mengemas dah mengubah kedudukan perabot tu
datang menerjah. Hahaha.
Skrg ni mood malas nak2 Darwisy
dah pandai mengemas. Belum dapat kaki
lagi dah pandai mengemas. T_T 
Ibu kena tabahkan hati lah lepas ni.


Pastu mengidam rak ni pulak.
Bajet nak letak kat bilik air dalam master 
bedroom sebab bilik air tu jarang guna.
Tapi macam syg pulak sebab rak ni cantik.
Kalau cat / spray warna putih / soft pink
lagi shantek. Nak letak kat hall pun cantik.
Oh duit, ke mari lah kau wahai duit. Hehe.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

4 comments:

  1. best2 la brg dia... tp kan ofer ni, selalu sold out. tu yg sakt hati

    ReplyDelete
  2. > Allene
    itu yg stress tu, pegi dah lah jauh dari Sepang smpi ikea bnyk xde stok. adeh.

    ReplyDelete
  3. wahhh, izzah duk sepang ke?? dekatlah kita. saya nilai jer. Tula kan, nak terjah ikea bukan senang. Jauhhhh... kalau rumah sekangkang kera, mahunya malam tu jugak terjah...hehehe

    ReplyDelete
  4. > Suri.
    ha.ah dok kat area petronas Salak Tinggi tu. hehe. tahu takpe, jauh perjalanan. pegi balik dah makan berjam2. sampai ikea brg takde. stress. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails