click this to be awesome person

Tuesday, 30 September 2014

Teh Tarik Place, Ayer @ 8 Putrajaya

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Semalam lunch dengan opish mate which is unit HR
bagi meraikan "perpisahan" ex-boss kami - PSU HR dulu.
Yang mana dulu masa Iza lapor diri menghadap die dulu
lah kiranya. Tapi selepas beberapa bulan die naik pangkat
dapat posting unit lain.
So kira meraikan jugak lah walau masih di bawah
satu opis tapi unit berlainan.

Kami ex-staff ni ajak le makan di luar.
Lokasi di Ayer @ 8 Putrajaya.
Tak sure nak makan kat mana last choice
makan kat Teh Tarik Place aja.
1st time la makan kat TTC ni.
Tapi x boleh blah sebab banyak order dalam menu
x ada aje memanjang. Sudahnya semua makan nasi lemak lauk je lain.


Menu pun ala-ala je lah bagi Iza.
Takdelah special mana.
Menu biasa macam nasi lemak, mee goreng, kuey teow goreng
ala-ala style kopitiam. 
So for me memang Iza takkan pegi dah la
sebab harga pun agak mahal sebenarnya.
Rasa tak sedap mana sgt.
Pendapat sendiri lah kalau org lain
wallahualam.


Ni team HR.
Yang pakai baju ungu tu lah ex-boss kiteorang dulu.
Now dah di unit lain.


Memandangkan tak de sorang yang bawak monopod
atau tongkat sakti maka haruslah amek gambar bergilir.
Nak gak ada muka Iza dalam gambar ni.
Btw, seronok jugak sekali sekala lepak macam ni.
Bos pun kepala sempoi boleh tahan
boleh jadi kawan.
Tak macam sesetengah bos jurang nya sangat lah jauh.
Hiks! Siap masa minta tips nak temuduga hari tu
die siap bagi tips kalau jadi bos nak deal ngan
staff macam mana caranya. Itu ini semua.
TQ for sharing En. Zaqwan ye.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails