click this to be awesome person

Tuesday, 30 September 2014

Promosi Shaklee September 2014

[Sticky Post - Scroll For New Entry]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bulan September sudah menjengah, maka harus lah ada promosi baru dan terbaik dari Shaklee kan. Yang bagusnya bulan ni promosi berganda korang.
Selalu Shaklee buat promosi satu produk je.
Bulan ni dua produk sekali gus.
Apa tunggu lagi.
Jom lah grab sementara stok masih ada.
Rugi tak grab masa tengah promosi ni.
Ala, Iza nak bagi harga adik beradik je ni.


Nak cantik?
Nak awet muda?
Nak tambah kolagen pada kulit wajah bagi perokok? Sebab perokok tegar mengurangkan kolagen pada kulit mereka menyebabkan kulit mereka lebih nipis berbanding mereka yang tidak merokok. Fakta okey, sila google kalau kurang percaya. Selain itu, collagen powder ni boleh dijadikan masker muka juga.
Kalau dah beli promo collagen powder grab lah juga meal shakes tuk anak-anak korang. Sangat sesuai dan digalakkan buat anak2 yang kerpa demam + selesma + batuk terutama yang duduk di taska / pusat asuhan sebab senang berjangkit kan. Maka boleh tingkatkan sistem imunisasi badan mereka secara tak langsung bekalkan mereka nutrisi makanan yang seimbang. Lebih2 lagi kalau anak korang memilih dalam soal pemakanan. Bagi meal shakes aje jawapannya.

Jom order!
Jom Shaklee!

Nurizzahmajif Supplement
016.778.6490 | 92764
Pengedar Sah Shaklee Anda

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^



1 comment:

  1. assalam..

    salam perkenalan dari saya.

    jom ke blog saya. kisah saya dalam menurunkan berat dan mengekalkanya sebagai suri rumah yang bekerja .

    thanks

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails