click this to be awesome person

Wednesday, 3 September 2014

[Hot Seller - Shaklee Herbal Blend]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dapat tahu pasal Herbal Blend Shaklee dah restock terus tak senang duduk sebab memang nak grab sebanyak yang boleh untuk simpanan stok dan kegunaan diri sendiri. Mana taknya, asal restock tak sampai 2 hari dah terang habis. Baru je Shaklee bagi text kata restock tup-tup esok atau lusa dapat text pulak habis.
So kebetulan umah MIL kat Ipoh dekat gak dgn branch shaklee di sana, terus pujuk my yayang minta hantarkan. Nak pegi jalan x berapa mahir lagi.
Alhamdulillah seronok sgt dapat restok dan yang best leh guna untuk Darwisy sebagai losyen. Iza perasa bila sapu HB ni kat badan, kaki n tangan Darwisy nyamuk tak berapa minat dekat ngan die. Berbanding dengan tak sapu, memanjang kena gigit nyamuk la, semut la habis merah2 pastu tinggalkan tanda yang x cantik.
Lagi pun tak panas pun, selamat tuk disapu pada baby.


Untuk diri sendiri Iza suka sapu kat lutut, tumit dan siku. Sebab situ kawasan kering, kalau rajin baru buat macam losyen. 
Korang pun wajib ada satu HB ni di rumah, macam Iza memang letak dalam beg tangan sentiasa dan letak dalam beg pengasuh Darwisy.

Kenapa Wajib Beli HB Shaklee?

**Sangat laris**
**Bebas paraben**
**Selamat untuk utk dewasa, kanak2 & bayi**
**Pengganti losyen**
**Bebas kimia**
**100% semulajadi**
**Sesuai utk disapu pada gigitan nyamuk, serangga, ruam & lain2**

**Harga sgt mampu milik tidak cecah rm30 pun!**

Jom shaklee!

Nurizzahmajif Supplement
016.778.6490 | 927641
Pengedar Sah Shaklee Anda

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails