click this to be awesome person

Tuesday, 2 September 2014

Candy Buffet + Simple Photo Booth With Props

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Last weekend memenuhi tempahan Candy Buffet + Simple Photo Booth dari my SILs Aida untuk wedding my SIL Ina.
Just a simple one for this wedding.
Sorry untuk kualiti gambar yang tak seberapa.



Kalau ikut dalam pakej ni small pakej RM250.
Add on simple photo booth with props RM100.


Spontan idea untuk buat name tag untuk family members.
Sangat fun!
TQ family members yang banyak sharing & support.


Simple decoration
yang sesuai dengan bajet.
Kalau ada yang nak request untuk bajet macam ni
boleh diusahakan. Tak semestinya yang harga murah tu tak berkualiti.


Add on simple tagging untuk meja letak hadiah.
Sebab majoriti ada je masalah org nak letak hadiah tak tau kat mana.
Kadang family members sibuk dgn mcm2 tugas.
At least ianya membantu tetamu. 



Tema warna kuning dan hijau. 
Tetapi untuk menaikkan seri di dalam dewan tu Iza belasah
guna semua warna kuning. Alhamdulillah ramai je suka.
Thats all.
Tempahan masih dibuka untuk wedding atau apa2 majlis.
Make sure booked 2 minggu awal sebelum majlis.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails